Jídelní lístek

Jídelní lístek od 17.1.-21.1.2022´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

Pondělí

  • polévka ovarová s krupkami/1.3; 7,9/
  • 1. falešná svíčková na smetaně, na výběr: houskový/ karlovarský knedlík, brusinky, citron/1.1; 3,7,10/
  • 2. zvěřinové ragů, divoká rýže, salát/1.1; 7,9,10/

Úterý

  • polévka gulášová/1.1 /
  • 1. asijské kuřecí nudličky, dušená rýže, ovoce/ 6,7,9/
  • 2. dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, ovoce/ 1.1; 3,6,7/

 

Středa

  • polévka pórková s cizrnou, s krutonky/1.1; 3,7/
  • 1. vepřové maso v kapustě, brambory/1.1;7/
  • 2. těstovinový salát s kuřecím masem, bazalkový dip/1.1; 6,7,9,10/

Čtvrtek

  • polévka s drožďovými knedlíčky/1.1;3,7/
  • 1. zapečené flíčky po lotrinsku /maso, sýr smetana, kečup/, salát /1.1; 7 /
  • 2. pečený králík, dušené zelí z červené řepy, bramborový knedlík s cibulkou a pažitkou/1.1;7/

Pátek

  • polévka s těstovinou/1.1; 9/
  • 1. vejce/jemný párek, čočka na kyselo, okurek, chléb/1.1,1,2; 3/
  • 2. hovězí přírodní roštěná, dušená rýže, okurek/1.1/

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

Jídelní lístek obsahuje alergeny v závorkách: obiloviny obsahující lepek: 1.1-pšenice, 1.2-žito; 3-vejce, 6-soja, mléko, 9-celer, 10- hořčice, 12 - oxid siřičitý a siřičitany

 

 

Sestavila: Hana Bolcková, vedoucí školní jídelny

Za přípravu odpovídá: Lucie Trtílková

Změna vyhrazena!

Přejeme dobrou chuť!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezlepková dieta

    

Bezlepková dieta 

Jídelní lístek od 17.1.-21.1.2022´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

Pondělí

  • polévka ovarová s blp vločkami/ 7,9/
  • svíčková na smetaně,BLP knedlík brusinky, citron/3,7,10/

Úterý

  • polévka gulášová asijské kuřecí nudličky, dušená rýže, ovoce/6,7,9/

Středa

  • polévka pórková s perličkami/ 3,7/
  • vepřové maso v kapustě, brambory

 

Čtvrtek

  • polévka s drožďovými knedlíčky/3,7/
  • pečený králík, dušené zelí z červené řepy, BLP noky/3,7/ 

 

Pátek

  • polévka s těstovinou/9/
  • hovězí přírodní roštěná, dušená rýže, okurek

 

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

Jídelní lístek obsahuje alergeny v závorkách: 3-vejce, 6-sójové boby/sója/, 7-mléko, 9-celer,10- hořčice, 12- oxid siřičitý, siřičitany

 

 

Sestavila: Hana Bolcková, vedoucí školní jídelny

Změna vyhrazena!

Přejeme dobrou chuť!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svačinky

   

Svačinky od 17.1.-21.1.2022

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´ 

Pondělí

  • dalamánek s máslem, sýr trojúhelníček, čaj /1.1,1.2; 7/

Úterý

  • chléb s masovou pomazánkou, zelenina, čaj/1.1,1.2; 7,10/ 

Středa

  • koláč, kakao, ovoce/1.1;3,6,7/

Čtvrtek

  • ovocný jogurt, cereálie čaj/1.1; 7/ 

Pátek

  • dýňová kostka se šunkou a sýrem, zelenina, mls, čaj/1.1,1.2; 7/

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

Jídelní lístek obsahuje alergeny v závorkách: obiloviny obsahující lepek: 1.1- pšenice, 1.2-žito; 6 - sojové boby/soja/, 7-mléko, 10 - hořčice

 

 

Svačinky sestavila: Hana Bolcková, vedoucí školní jídelny.

Za přípravu odpovídá: kolektiv kuchařek školní jídelny.

Změna vyhrazena!

Přejeme dobrou chuť.

 

 

 

 

Jídelní lístek na příští týden

×