JÍDELNÍ LÍSTEK


Jídelní lístek od 12.4. – 16.4. 2021´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

Pondělí

  • polévka hrachová s opečeným chlebem/1.1; 9/
  • 1. lotrinská nudlová zapékanka, červená řepa/1.1;7/
  • 2. čevabčiči s hořčicí a cibulí, brambory/1.1; 3,7,10/


Úterý

  • polévka boršč/1.1;7,9/
  • 1. pečené kuře, dušená rýže parboiled/barevný kuskus; salát/1.1; 7,9/
  • 2. furmanské halušky neboli halušky s uzeným masem, uzeným sýrem a zakysanou smetanou, salát/1.1; 7/

Středa

  • polévka z vaječné jíšky/1.1; 3,7,9/
  • 1. vepřový kotlet, dušená mrkev, brambory/1.1; 7/
  • 2. těstovinový salát s tuňákem a sušenými rajčaty, zeleninová přízdoba, bazalkový dip/1.1; 4,7,9/

Čtvrtek

  • polévka ovarová s krupkami/1.3;9/
  • 1. segedinský guláš, houskový/celozrnný knedlík/1.1,1.2.1.5; 3,7/
  • 2. rýžový nákyp s ovocem/3,7 /

Pátek

  • polévka vločková /1.4;3,9/
  • 1. vejce, čočka na kyselo, okurek, chléb/1.1,1.2; 3/
  • 2. španělský ptáček, dušená rýže, okurek/1.1; 3,10/
    ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
    Jídelní lístek obsahuje alergeny v závorkách:obiloviny obsahující lepek: 1.1-pšenice, 1.2- žito,1.3- ječmen, 1.5- špalda; 3-vejce, 4-ryby, 6-sójové, 7- mléko, 9- celer, 10-hořčice
    Za přípravu odpovídá: Michaela Uhlířová
    Sestavila: Hana Bolcková, vedoucí školní jídelny

Změna vyhrazena! Přejeme dobrou chuť!